Søk i arkivet

Watski Skagerrak TwoStar 2009Spesialpremier til publisister og raske seilere

Det er ikke bare tradisjonelle premier seilerne seiler om i Watski Skagerrak TwoStar. Det fins også noen spesielle.

Watski Skagerrak TwoStar er en tøff utfordring for seilerne, men det er også en stor begivenhet for alle dem som følger regattaen på Internett. Seilerne skal gjøre sitt beste for å komme først i mål, men en del av oppgaven er også å formidle til publikum hva de opplever der ute på sjøen.

SEILMAGASINETS MEDIAPRIS. SEILmagasinet har derfor satt opp en mediapris: Et videomakera fra JVC med 60 GB harddisk som kan ta opp opptil 25 timer HD-kvalitet, vil bli trukket ut blant alle dem som publiserer bilder og tekst til SEILbloggen eller informerer redaksjonen i SEILmagasinet på annen måte.

– For at vi skal kunne gi et mest mulig levende bilde av det deltagerne i Watski Skagerrak TwoStar opplever, er vi helt avhengige av innspill fra seilerne selv; fra dem som faktisk er der ute og opplever regattaen. At seilerne selv publiserer bilder fra mobiltelefonen direkte på SEILblogg er med på å gjøre regattaen mer spennende og fargerik for alle de tusen hjemmesitterne som nå er i ferd med å benke seg foran PCen hjemme, sier Morten Jensen, redaktør i SEILmagasinet.

SEILmagasinet er mediepartner i regattaen og oppgaven er klar: Bringe regattaen ut til folket. SEILmagasinets mediepris vil bli trukket blant alle bidragsyterne under premieutdelingen.

AIS TIL RASK BÅT. Regattaens hovedsponsor, Watski, stiller også med en verdifull premie.

– Vi har satt opp en premie til beste båt over all som ikke har AIS-transponder om bord, forteller Helge Mørck i Watski AS.

Premien er en klasse B AIS Transponder som sender fra seg båtens posisjon og som gjør det mulig for båtens mannskap å se alle andre skip og båters poisisjon.

Deltagerne i Watski Skagerrak TwoStar blir i år tracket ved hjelp av mobil-telefoner og AIS-transpondere. Båter med AIS-transponder om bord vil kunne bli fulgt over hele Skagerrak, mens båtene som trackes ved hjelp av mobiltelefoner har en «dødsone» når de befinner seg midtfjords og er utenfor GPRS-dekning.

For å bedre kvaliteten på trackingen i Watski Skagerrak TwoStar vil AIS utvilsomt gi best stabilitet, og det er blant annet for å bidra til kjennskapen til AIS at Watski stiller med sin gavepremie.

Du kan følge regattaen live her.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen