Søk i arkivet

EM i Laser 4.7Regnbyge og vindhull ødela norske gullsjanser

En regnbyge med et påfølgende vindhull var en felle gullkandidat Harald Fæste gikk i under Laser 4.7-EM i går.

Vindhullet den unge Drøbak-seileren havnet i resulterte i en plass nesten sist i feltet – en 69. plass. Dermed ramlet han ned på 20. plass sammenlagt og til 7. plass i klassen for seilere under 16 år.

BLACK FLAG AVGJØRENDE.
– Dermed ble black flaget fra tirsdag veldig avgjørende i og med at det bare blir en stryk, sier pappa Kristan Fæste til SEILmagasinet.

Det betyr nemlig at Harald Fæste må trekke med seg 69. plassen i poengsammndraget. Sjansene for en pallplass i U 16-klassen er imidlertid ikke helt spolerte ennå.

Etter at det var for mye vind onsdag, ble det to seilaser torsdag. I den første seilasen endte Harald Fæste på en 9. plass etter en dårlig start.

LEDER SØLVFELTET. – I går var det Henrik Begby og Carl Cedrik Kløvstad som hadde størst grunn til å være fornøyd. Begge måtte ta til takke med sølvfinale, men de svarte med å ligge helt i toppen. Henrik leder sølvfeltet før siste dag, forteller Kristan Fæste.

Carl Cedrik Kløvstad ligger på 10. plass. 

– Line Flem Høst hadde ingen topp dag heller, men som debutant i klassen har hun grunn til å være fornøyd, sier Fæste.

Hun ligger på 47. plass blant jentene i Laser 4.7.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen