Søk i arkivet

Se bildene fra NMSuverene norgesmestre i Express

Det er gått en drøy uke siden Trygve Leergaard og mannskapet hans fra Oslo ble suverene norgesmestre i Express. Her er bildene fra mesterskapet.

I likhet med NM for 11-metere (de seilte på samme bane), ble NM i Express velsignet med strålende forhold i regi av Moss Seilforening. Og med like stor likhet ble mestrene i Express like suverene som i 11:Mod.

Trygve Leergaard og mannskapet hans fra Oslo Seilforening tok tre enkeltseire og hadde en 4. plass som dårligste tellende resultat.

32 båter startet og da sier det seg selv at man seiler stødig i toppen av feltet når en 4. plass er det dårligste man trekker med seg i sammendraget.

Vidar Tregde og mannskap fra Mandal tok en like klar sølvplass, mens Vestlandets Leif Kristian Garvik fra Ran Seilforening klatret opp på bronsetrinnet.

Express-klassens hårte mål om 50 båter i NM ble ikke nådd, men med 32 båter og alt fra to til fem mannskaper om bord i båtene, er Express-NM like fullt et av årets største NM hva antall seilere angår.

Og et lite inntrykk av hva som foregikk på banen den siste regattadagen, kan du få ved å kikke på bildegalleriet vårt.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen