Søk i arkivet

Satser internasjonaltDamer vil trene i NORSTEAM

Lisbeth Røbekk fra Son, som står bak damesatsing-prosjektet NORLadies, skal  trene i NORSTEAM. Nå søker de etter deltagere.

Det er nettstedet Vestby24.no som kan fortelle dette i dag. Lisbeth Røbekk har gjort en avtale med Norges Seilforbund, der de kan få leie NORSTEAM ti ettermiddager denne høsten, for at deltagerne i NORLadies skal få trene.

SØKER ETTER DELTAGERE. Nå søker hun etter deltagere i prosjektet, og måle er å samle 15 kvinnelige seilere til treningen og det videre prosjektet, som har som mål å kunne stille en ren jentebåt i internasjonale Farr 40-regattaer og satse på match-seiling i OL.

Espen Guttormsen, generalsekretær i Norges Seilforbund, bekrefter overfor vestby24.no at låneavtalen er i havn, og at NORSTEAM-prosjektet stiller med fire seilere som hjelpere når NORladies skal trene.

Kr 6000 per ettermiddag må NORladies betale i leie per kveld, og Røbekk jobber nå med å få finansiert dette.

Les mer om NorLadies og NORSTEAM-treningen.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen