Jevnt i frisk doublehanded-regatta

Jevnt i frisk doublehanded-regatta

Bærum Seilforenings doublehanded-regatta måtte for noen uker siden utsettes på grunn av for lite vind. I går var det vind – og det ble regatta.

Publisert Sist oppdatert

Den utsatte doublehanded-regatten til Bærum Seilforening ble arrangert i går i tidvis frisk vind. I følge Steilene værstasjon blåste opp i 24 knop i starten. Det løyet noe utover i regattaen, men det ble en rask seilas.

Raskeste båt, EXANA, med far Per Anton Hansen og sønnen hans, gjorde unna de 13 nautiske milene på i overkant av en time. Likevel holdt det bare til 3. plass i den store klassen.

Vinner ble Erik Bjargo og Erik Staver i CEBINA (Grand Soleil 40) foran Hans Skaar og Alexander Holst i deres X-34. Kun 7 sekunder på korrigert tid skilte første og andreplassen i denne klassen.

Turklassen ble vunnet av Finn Gaarder og og Bjørn Wentzel i Dufour 36Classic.

I den minste lysklassen fulgte Bjørn Hansen og Kjersti Thoen i sin Impala 31 SINBAD opp Hollænder-suksessen med enda en seier. Denne gangen foran Hilde og Arne Sørli i deres First 305.

Dette var det 3. året Bærum Seilforening arrangerer doublehanded-regatta vår og høst, så nå kan man vel trygt si at dette er en regatta som er kommet for å bli.