Ikke forsent å melde seg på

NM 11:mod 2009 i Moss

40 båter påmeldt til Nesodden Høstcup – til nå

Kommende helg arrangeres tradisjonelle Nesodden Høstcup fra Steilene. Du kan fortsatt være med, men påmeldingsfristen går ut i dag kl 1600.

Publisert Sist oppdatert

40 båter er det til nå på deltagerlisten til Nesodden Høstcup, arrangøren, Nesodden Seilforening, håper på flere.

FOR ALLE. – Seilingsprogrammet er tilpasset forskjellige klasser og amisjonsnivåer. Det blir baneseilaser begge dager for klassebåter som 11:Mod og First 31.7. LYS-båter seiler distanseseilas på lørdag og baneseilaser på søndag, forteller Stein Ødegaard hos arrangøren.

Doublehanded-klassen og LYS turklassen seiler distanseseilaser begge dager.

– Vi ønsker deltagelse både fra rutinerte regattaseilere og turseilere som har lyst til å prøve regattaseiling. Det er plass i havnen på Steilene til alle deltagere, sier han.

FISKESUPPE OG VAFLER. Han kan også lokke med Steilenes «berømte» fiskesuppe som serveres lørdag kveld i det gamle teglsteinsbygget, og kjenner vi foreningens ildsjeler godt, blir det også anledning å få kjøpt vafler før, mellom og etter seilasene. Det er ikke for ingenting at regattaen på folkemunne – i alle fall i hine, hårde dager – gikk under navnet «Vaffel Cup».

– Benytt anledningen til å runde av regattasesongen på en hyggelig måte, oppfordrer Ødegaard.

Påmeldingsfristen løper ut i dag kl 1600.

MANGE KJENTE. Utifra deltagerlisten så langt blir utvilsomt 11:Mod og First 31.7 et markant innslag i regattabildet. Ni 11-metere og fem First’er er til nå påmeldt. Det er også en rekke andre kjente båter med. Blant annet vil to Landmark 43er ruve i farvannet som de to største, sammen med en Comet 45.