Nesodden Høst Cup 2009

Høstcupen avsluttet i dag

Avslutningen på Nesodden Høst Cup manglet vind – men den fylte etterhvert.

Publisert Sist oppdatert

Nesodden Høst Cup 2009 er over. Erik Kristiansen ledet sin klasse etter gårsdagens seiling, men det holdt ikke helt inn i dag – foran på den endelige resultatlisten snek Dag Skarsgård med Landmark 43en KRISTIN seg.Her er Kristiansens rapport fra arrangementet:

Dagens seilaser i Nesodden Høstcup ble en prøvelse for både arrangører og deltagere.

Det startet med utsettelse i håp om at sønnavinden skulle fylle fjorden. Det gjorde den etter en times tid, men ikke på langt nær med samme styrke som i går. Det ble kun 5-6 knops vind og det ble gjennomført 2 baneseilaser for alle bortsett fra shorthanden som hadde en avkortet langdistanse som i går.

Vår Grand Soleil 37 er ikke like glad i lite vind og vi klarte dermed ikke å henge på de større og forholdsvis lette båtene. Med serien 5-2 i dag holdt dette ikke når KRISTIN, med Dag Skarsgård tok to spikere i dagens baneseilaser. Det ble dermed førsteplass på Dag fra Asker Seilforening og andreplass på oss. Den samme rekkefølgen ble det også overall i lys.

BILBO med Andreas Wettre fra Bundefjorden Seilforening, klarte å holde sin posisjon også i dag og satte to spikre til. De ble dermed helt uslåelig med kun spikre i alle sine regattaer denne helgen.

I liten lys klasse klarte ike FLAX å forsvare sin flotte seilas fra i går. Den som taklet de lette forholdene best var IBÅT 2,0 med Tor Sivertsen fra KNS

Ikke uventet tok Finn Eriksen og mannskap fra Drøbaksund Seilforening, hjem seieren i 11Mod.

I double handed vant Stein Thorstensen fra KNS med makker, med spiker både i går og i dag.

For fullstendige resultater kan du se her.