KM i Nord-Norge

Mestere skal kåres i Optimist og RS Feva

Mestere skal kåres i Optimist og RS Feva

Denne helgen skal det kåres kretsmestre i Nord-Norge. Det skjer i Optimist og i RS Feva, og i begge klassene er det interessante poenger.

Publisert Sist oppdatert

Det er Tromsø Seilforening som inviterer til mesterskapet, og det er første gang det skal kåres kretsmestre i den nye båtklassen RS Feva.

FLERE HEAT.  Tromsø Seilforening disponerer fire båter av typen, og det er lagt opp til at de påmeldte blir inndelt i heat i innledende kvalifiseringsrunde, hvoretter det seiler en finale til slutt.

– RS Feva seiles av to seilere og er beregnet for ungdom og voksne. Dette er en helt ny, moderne og krevende båtklasse i Norge. Tromsø Seilforening fikk de første RS Feva-jollene våren 2009 og noen av seilerne våre har allerede blitt ganske dyktige, heter det i en pressemelding fra foreningen.

I mesterskapet vil de nok vise hva de har lært i løpet av sesongen.

VOKSNE UTFORDRERE. Foreningen har også 10 Optimister som de håper å få sette flest mulig av på vannet av seilere som ikke har egen båt. Blant annet håper foreningen på at noen voksne vil utfordre de unge aktørene som vanligvis seiler i denne jollen.

Det hele skal avvikles på en dag, og det starter kl 0900 med skippermøte. Stedet er Aakrestranda på Tromsøya.

Du finner mer informasjon på nettsiden til Tromsø Seilforening.

 


 

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet – © SEILmagasinet. 
SEILmagasinet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. SEILmagasinet har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.