33. America`s Cup

ALINGHI 5 i Ras al Khaimah

ALINGHI 5 i Ras al Khaimah

Den sveitsiske America`s Cup-forsvareren er på plass i Ras al Khaimah.

Publisert Sist oppdatert

Den sveitsiske America`s Cup-forsvareren kom til De forente arabiske emirater onsdag morgen etter en 4 400 n mil reise om bord i et lasteskip.

Skipet forlot Genova, Italia, 18. september med katamaranen ALINGHI 5, to master, syv RIB-er og ca. 20 containere om bord, heter det i en pressemelding SEILmagasinet har mottatt.

– Vi er svært glade for at forsendelsen, inkludert ALINGHI 5, kom trygt til Ras al Khaimah, sier Grant Simmer, team-koordinator i Alinghi-teamet.

– Alt utstyr som vi brukte i Genova var om bord, så nå kan vi sette opp basen og verksteder og komme i gang. Vi vil gjøre noen endringer på båten i løpet av de kommende dagene, men vi håper vi skal seile igjen så snart som mulig. Vi setter stor pris den støtten vi får fra lokalsamfunnet og fra regjeringen i Ras al Khaimah, la han til.

ALINGHI 5 skal flyttes til America`s Cup Island på Al Hamra i løpet av de neste dagene, og gjennom de neste fire månedene vil laget ha fokus på trening frem mot America`s Cup som starter den 8. februar 2010.

 


 

Alt innhold på www.seilmagasinet.no er opphavsrettslig beskyttet – © SEILmagasinet. 
SEILmagasinet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. SEILmagasinet har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.