Internt oppgjør?

Star-seilere favoritter i Mesternes Mester

Star-seilere favoritter i Mesternes Mester

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen seiler sammen i Star. I Mesternes Mester møtes de, og begge er SEILmagasinet-leserne største favoritter.

Publisert Sist oppdatert

Skal vi tro SEILmagasinets nettlesere blir kampen om den gjeve tittelen, Mesternes Mester, et oppgjør på kammerset mellom Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen. Til vanlig seiler de Star sammen og har OL 2012 som mål, men i Mesternes Mester er de skippere for hvert sitt lag og skal gjøre opp seg imellom om hvem som er den virkelige mesteren om bord i Starbåten.

HELT LIKT. I skrivende stund står de begge notert med 23% av «stemmene» som er avgitt når det gjelder å tippe vinneren i MM. Det vil si at neste halvparten, 46%, av SEILmagasinets lesere tror en av dem vinner.

Nærmeste utfordrer er Herman Horn Johannessen – årets norgesmester i Melges 24. 17% tror at han blir Mestrenes Mester.

Etter at vi på mandag lanserte deltagerlisten som danner utgangspunktet for vår uhøytidelige avstemning er det kommet endringer og tillegg:

ENDRINGER OG NYE. Den største endringen er at Dag Usterud, som opprinnelig meldte avbud, likevel stiller i MM. Det betyr at han, sammen med Torgeir Pedersen og Terje Sorteberg, stiller opp som representanter for gullvinnerne i 11-meter. Torgeir Pedersen og Terje Sorteberg vant også NM-gull i Andunge og var opprinnelig representanter fra denne klassen.

– Denne endringen betyr at vi nå jakter på sølvmedaljørene i Andunge for å få med dem i stedet som representanter for denne klassen, sier Vibecke Skøyen i Norges Seilforbund.

Det er også kommet to nye deltagere på deltagerlisten. Det er Magnus Brun med mannskap fra X-99 og Johan Hvide med mannskap fra Knarr.

ENESTE KVINNELIGE SKIPPER. Vi noterer også at Siri Kamfjord er ført opp som skipper for NORSTEAM-laget, og hun er dermed Mesternes Mesters eneste kvinnelige skipper.

BLIR SOM DET BLIR, MEN AVGI DITT HEIA-ROP! Av tekniske grunner kan ikke de nye deltagerne legges til avstemningslisten vår. Ei heller kan vi endre allerede angitte alternativer. Vi tror tipsene likevel gir en indikasjon på styrkeforholdet, men vi oppfordrer til bruk av kommentarfeltet til å heie på Dag Usterud, Magnus Brun og John Hvide!


Alt innhold på www.seilmagasinet.no er opphavsrettslig beskyttet – © SEILmagasinet. 
SEILmagasinet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. SEILmagasinet har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.