Alex Thompsons IMOCA Open 60 til salgs

Pictures of Alex Thomson (GBR) standing on the keel of his IMOCA Open 60 "Hugo Boss". Solent UKCredit all pictures:Lloyd Images.

Take a walk on the bright side

Ute etter en ekstrem båt for ekstreme regattaer? Nå er Alex Thompsons HUGO BOSS til salgs – men du trenger ikke utføre «the keel walk»...

Publisert Sist oppdatert

Alex Thompson Racing har kjøpt PINDAR, en nyere IMOCA Open 60 som han planlegger å stille med under Barcelona World Race som starter 31. desember 2010 og Vendée Globe i 2012.

Dermed er HUGO BOSS til salgs. Båten er bygd i 2007 og er designet av Finot Conq og bygd hos Neville Hutton i Lymington.

– HUGO BOSS har potensiale til å vinne regattaer og jeg tror virkelig båten kunne ha vunnet forrige Vendée Globe. Den vil bli en seriøs utfordrer til neste jorden rundt-regatta, sier Alex Thompson på lagets nettsider.

Alex Thopmson var nødt til å bryte Vendée Globe sist gang på grunn av skader på båten.

Alex Thompson skal seile Transat Jaques Vabre med båten i november, men etter det er den klar til den som måtte ønske å kjøpe den.

Hva laget ønsker å få for båten er ikke oppgitt.


Alt innhold på www.seilmagasinet.no er opphavsrettslig beskyttet – © SEILmagasinet. 
SEILmagasinet arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. SEILmagasinet har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.