Mesterenes Mester

Seilerne likte konseptet

Seilerne likte konseptet

– Dette var moro, og dette var et konsept som er liv laga!

Publisert Sist oppdatert

Seilerne som deltok i Mesternes Mester var svært enige om at lørdagens mesterskap var morsomt og vel verdt å være med på. Det er et bestemt inntrykk SEILmagasinet sitter igjen med etter å ha snakket med mange av aktørene i mesterskapet.

FIN SESONGAVSLUTNING. Både det å samle mesterne på denne måten og å avgjøre det på en kompakt og tett måte slik tilfellet var utenfor Aker brygge, slo an.

Og ikke minst, seilerne syntes det var veldig hyggelig og møtes på en felles fest på Kunstnernes Hus i Oslo med premieutdeling etter at det hele var avgjort ute på banen.

– En flott måte å avslutte sesongen på, mente mange.

HØY STEMNING. Og stemningen, den stod i taket da Kristian Nergaard, Kristoffer Spone og Petrus Eide kunne gå frem å hente det nye, store trofeet som markerte at de var Mesternes Mester.

– Vi er svært godt fornøyde med mesterskapet. Jeg er helt sikker på at dette er et mesterskap som har livets rest, men det har forbedringspotensiale på flere punkter, sier NSFs president, Peter L. Larsen, til SEILmagasinet.

FORBEDRINGSPOTENSIALE. Han sier at de nå skal evaluere mesterskapet fra A til Å, med tanke på neste års arrangement.

Og noen forbedringer er åpenbare, ikke minst bør hele «kamp-oppsettet» gjøres klarere: Hvem som skal seile når og i hvilke båter, og ikke minst: Hva seiler de om?

I en periode var det ikke så veldig mange som hadde den hele og fulle oversikt over hva som foregikk på banen, hverken i startbåten, blant seilerne og ikke minst blant de som hadde møtt frem for å følge seilasene. Det var mange spørsmålstegn der ute.

Etter det SEILmagasinet erfarer foreligger det planer om å samordne sesongavslutningen Mesternes Mester med tilsvarende arrangementer i Sverige og Danmark.

«DIREKTESENDT». SEILmagasinet.no fulgte mesterskapet direkte med kontinuerlige oppdateringer mens det pågikk. Det gjorde at seilere over hele landet kunne få ta del i det som foregikk ute på banen.