150 plasser skal fordeles

Påmeldingen til Watski Skagerrak TwoStar er åpnet

Påmeldingen til Watski Skagerrak TwoStar er åpnet

Nøyaktig kl 1300 i dag åpnet påmeldingen til Watski Skagerrak TwoStar 2010.

Publisert Sist oppdatert

Neste års store shorthandedbegivenhet, Watski Skagerrak TwoStar, åpnet i dag, og tradisjonen tro vil det bli rift om plassene. Deltagelsen er begrenset til 150 båter, pluss at utenlandskvoten i utgangspunktet er satt til 50.

Direkte til påmeldingen.  Husk at du må være registrert som bruker og logget inn før du kan melde deg på.

ABSOLUTT MAKS = 200 BÅTER. Totalt 200 båter er det maksimale antallet for regattaen, og bakgrunnen for begrensningen er todelt – begrenset havneplass både ved start/innkomst på Hankø og i pitstopene, og fordi alle båtene vil bli utstyrt med en trackingenhet slik at de skal kunne følges i kartet igjennom hele regattaen.

Når deltagerlisten på 150 norske lag er full, blir de påfølgende påmeldte satt på venteliste. De som står på venteliste behøver ikke å betale startkontingenten nå. Den må de først betale når de eventuelt senere måtte få tilbud om plass. For de 150 første vil startkontingenten være kr 2000, for de resterende kr 2400.

Tilbud om plass vil man senere kunne få dersom noen av de 150 påmeldte trekker seg eller om utenlandskvoten reduseres med et antall og den nasjonale kvoten oppjusteres tilsvarende. 200 vil fortsatt være maksimum antall deltagende lag.

3. ETAPPER. Watski Skagerrak TwoStar 2010 starter 16. juni og går over tre etapper på tilsammen ca. 300 n mil. Hankø–Arendal, Arendal–Marstrand og Marstrand–Hankø utgjør de tre etappene, og mellom dem vil det være en pitstop på fire timer.

Du finner mer om regattaen på regattaens hjemmeside. Og du kan følge med på hvem som etter hvert melder seg på.