Seilmakeren Doublehanded 2010

Seilmakeren Doublehanded 2009

Julegave-trekning blant alle påmeldte

Alle som er påmeldt i Seilmakeren Doublehanded innen julaften kl 1800, vil være med i trekningen av julegaver fra regattaens sponsorer.

– Askøy Seilforening kjenner mange snille sponsorer, og i samarbeid med Seilmaker Iversen og Auctor Bergen deler vi ut ekstrapremier til de påmeldte båtene i Seilmakeren Doublehanded, forteller Kjetil Skog i Askøy Seilforening.

GAVESEKK. I gavesekken ligger det 2 stk ISAF sikkerhetskurs for havkappseilas – både teori og praksisdelen. Gaven blir levert av Auctor Bergen AS.

Det ligger også 2 x sikkerhetsutstyr fra Baltic, nemlig Baltic Argus – en automatisk oppblåsbar vest med harness, skrittstropp, lys og sprayhood.

Giver er Seilmaker Iversen AS.  

PÅMELDT INNEN JULAFTEN. Alle påmeldte båter registrert innen julaften kl 1800 er med i trekningen, og gavene vil utgjøre to pakker som hver inneholder sikkerhetskurs og Baltic-vest.

– Trekningen foretas av representanter fra sponsorene og Askøy Seilforening, og vinnerene vil bli kungjort på Seilmakeren Doublehandeds nettsider, samt på seilmakeren.no, sier Kjetil Skog.

Han påpeker at sikkerhetskurset IKKE er ett krav til deltagelse i Seilmakeren Doublehanded, men at det er ment som et godt tilbud til sikkerhetsbevisste seilere i kategori 3.

Så vil du være med i trekningen, må du sørge for å være påmeldt innen julaften kl 1800.