Seilmakeren Doublehanded 2010

Seilmakeren Doublehanded 2009

Siste sjanse til å være med julegavetrekningen

Alle som er påmeldt i Seilmakeren Doublehanded innen julaften kl 1800, vil være med i trekningen av julegaver fra regattaens sponsorer.

Publisert Sist oppdatert

Askøy Seilforening vil sammen med sponsorene sine, Seilmaker Iversen AS og Auctor Bergen AS, gi bort to flotte julegaver. Og de heldige mottagerne vil være å finne blant de påmeldte til Seilmakeren Doublehanded 2010.

I gavesekken ligger det 2 stk ISAF sikkerhetskurs for havkappseilas – både teori og praksisdelen og 2 x sikkerhetsutstyr fra Baltic, nemlig Baltic Argus – en automatisk oppblåsbar vest med harness, skrittstropp, lys og sprayhood.

PÅMELDT INNEN JULAFTEN. Alle påmeldte båter registrert innen julaften kl 1800 er med i trekningen, og gavene vil utgjøre to pakker som hver inneholder sikkerhetskurs og Baltic-vest.

– Trekningen foretas av representanter fra sponsorene og Askøy Seilforening, og vinnerene vil bli kungjort på Seilmakeren Doublehandeds nettsider, samt på seilmakeren.no, sier Kjetil Skog i Askøy Seilforening.

– Så har du bestemt deg for å delta i Seilmakeren Doublehanded i 2010, kan du likegodt få unna påmeldingen nå og være med i trekningen. Fristen er julaften kl 1800, sier han.

Skog minner også om at det vanker piquet-skjorter fra Henri Lloyd med regattalogoen på til de 100 første lagene som melder seg på.