Softspring NOR 2010

Påmelding åpnet til Nord-Norges styrkeprøve

Påmelding åpnet til Nord-Norges styrkeprøve

Påmeldingen er åpnet til Nord-Norges store styrkeprøve; doublehandedregattaen Softspring Nordland Offshore Race 2010.

Publisert Sist oppdatert

– Ta utfordringen, bli med på Softspring NOR 2010, oppfordrer arrangøren Bodøs Seilforening alle landets shorthandedseilere, men spesielt seilere i nord. Regattaen, som tidligere bar sponsornavnet Corponor, starter i år 28. mai.

TRACKING I 100 N MIL. Nærmere 100 nautiske mil lang er banen som skal tilbakelegges og som starter utenfor Bodø havn. Værøy ytterst i Lofoten er banens ytterpunkt, og hele banen rundt vil seilerne kunne bli fulgt på Internett gjennom trackingsystemet Trac Trac.

To seilere kan være om bord, og skipperen må ha fylt 21 år, mens makkeren må ha fylt 18. Det seiles etter LYS-systemet, og regattaen er underlagt sikkerhetskategori 3.

TIDLIG PÅMELDING. Bodø Seilforening ønsker seg at deltagerne melder seg på tidlig, slik at de som arrangør tidlig skal få et begrep om oppslutningen og kan planlegge deretter. Men allerede nå kan de melde om en nyhet:

– I år vil en helt ny og mye større gjestehavn i Bodø møte regattabåtene. Dette innebærer en betydelig oppgradering av regattaens fasiliteter med direkte oppgang til regattahotellet, som også i år vil bli Thon-hotellet, fortelles det på foreningens nettside.

NY SPONSOR. En annen nyhet er at regattaen har fått ny sponsor, nemlig Softspring AS, som karakteriserer seg som  en distribusjons- og markedsføringskanal for softwaretjenester.

– Vi er et heleid datterselskap av Umoe iTet med røtter tilbake til 1964 og har drevet med drift, implementering, support og salg av datasentertjenester siden 2000, heter det om firmaet som ledes av en av Bodøs mest meriterte seilere og tidligere leder, Kurt Kristoffersen.

PÅMELDING. Påmelding til regattaen kommer du rett til her. Vil du ha mer informasjon om arrangementet kan du bruke denne linken.