SEILmagasinet Shorthanded Ranking

Klart for ny rankingsesong!

Klart for ny rankingsesong!

SEILmagasinets Shorthanded Ranking er justert før sesongstarten. Se den nye, korrigerte listen!

Publisert Sist oppdatert

SEILmagasinets Shorthanded Ranking speiler shorthandedseilernes innsats de siste fire årene, listen etter 2009-sesongen er nå korrigert og klargjort før seilsesongen 2010.

SLIK FUNGERER DET. SEILmagasinets Shorthanded Ranking fungerer slik at poeng som oppnås i inneværende sesong, som nå er 2010, multipliseres med 1. Poeng fra foregående sesong, 2009, multipliseres med 0,75, 2008-resultatene multipliseres med 0,5 og 2007 med 0,25.

TOR HOVE I TET. Etter at denne justeringen er gjort, er det fortsatt Tor Hove fra Bærum Seilforening som leder, men forspranget til Simen Løvgren fra Asker er betydelig redusert i forhold til hvordan resultatet stod seg etter fjorårets sesong, da også resultatene fra 2006 var med.

Årest Shorthanded Seiler i 2009, Lars Petter Karlsen fra Fredrikstad, har også rykket nærmere de to ledende seilerne.

Se hele rankinglisten her.

KRISTIN SONGE-MØLLER PÅ TOPP. Norges ukronete shorthanded-dronning, Kristin Songe-Møller fra Sandefjord, innehar også fortsatt ledelsen blant de kvinnelige seilerne. Bak henne følger Rannveig Strømsnes fra Bergen og Mari Reinskou fra Viken.

2010-REGATTAENE. Hvilke regattaer som vil bli tellende i 2010 er i ferd med å falle på plass, men den enedelige listen vil først foreligge 1. mai 2010. De første regattaer er allerede inne på listen, noen av fjorårets regattaer har vi ennå ikke fått bekreftet for 2010, mens arrangørforeninger har frist på seg til 1. april til å søke etter å komme inn som tellende på SEILmagasinet Shorthanded Ranking for 2010.

En av fjorårets tellende regattaer i 2009, Smøla Rundt i regi av Kristiansunds Seilforening, har fått oppjustert sitt vekttall fra 0,5 til 0,75 som følge av at regattaen nå er over 75 n mil lang.

Du finner reglene for rankingen her, og søknad om å få komme inn på listen kan sendes hit.