Søk i arkivet

Innholdsrik kveld hos seilmakerQuantum-aften i Drøbak

Fredag 19. mars inviterer Quantum Sails til sosial aften med et omfattende program.

Quantum Sails legger opp til en sosial seilfredag 19. mars i Heitmann-huset i Drøbak.

– Vi legger opp til et tett program hvor først Simen Løvgren og Hans Kristian Grande vil  snakke om best bruk av elektronikk om bord med tanke på polardiagram og seilvalg, sier Henrik Smith til SEILmagasinet.

PODIET. Alle som kjenner Simen Løvgren vet da at vinkelen primært vil være mot shorthandedseiling. Men det betyr ikke at Quantum inviterer til en shorthanded-kveld. Flere profilerte seilere skal på podiet.

– Ole Petter Pollen kommer for å legge frem sine tanker rundt Pollen Race Clinic og gjennomføring av første sesong med TEAM AIMING FIRST og deres nyinnkjøpte T-34.
 
REGATTTASEILING. I tillegg vil Quantums  Sails` eget mannskap dele sine erfaringer og snakke om hvordan du setter opp og forbereder båten for regattaseiling.

– Vi vil også servere noe til de fremmøtte og derfor vil Petter Fjeld fra Storm Event fiske frem noen godt for kvelden, avslutter Henrik Smith.
 
Huset er åpen for alle og det begynner klokka 18.

Du kan også kombinere besøket hos Quantum Sails med Heitmann Marins båtutstilling.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen