Student-NM i seiling

Vestfold-studenter første påmeldte lag

Vestfold-studenter første påmeldte lag

Høyskolen i Vestfold var den første til å entre deltagerlisten da påmeldingen til student-NM nylig åpnet.

Publisert Sist oppdatert

For første gang skal det arrangeres NM for studenter i seiling, og det er Bundefjorden Seilforening som har tatt initiativet til mesterskapet, som foreningen håper skal bli et etablert og årlig mesterskap. Og da påmeldingen nylig åpnet, fikk en spent forening umiddelbar respons på tiltaket sitt, for inn tikket påmeldingen fra høyskolen i Vestfold – kun noen minutter etterpå.

SEILGRUPPE MED EGEN BÅT. Påmeldingen har avstedkommet en pressemelding fra arrangøren der det fortelles at ved høyskolen i Vestfold har man en egen seilgruppe i studentidrettslaget som disponerer en Jeanneau Sun Fast 37.

Ingen navn på hvem som skal seile på Vestfold-laget er foreløpig nevnt.

Pressemeldingen forteller også om at arrangøren i det siste har mottatt forespørsler fra studenter over hele landet når det gjelder mesterskapet.

SPONSORER TRENGS. En av utfordringene for studentene er nemlig å skaffe seg samarbeidspartnere slik at de kan få finansiert deltagelsen. Startkontingenten på kr 20 000 er jo ikke noe man sånn uten videre blar opp av en student-lomme, og da trengs input og råd i det sponsorarbeidet som forhåpentlig vil resultere i en deltagelse.

StudentseilNM 2010 skal foregå i X-41 og et lag består av 8 studenter – hvorav 2 om bord skal være av kvinnelig kjønn.

Foreløpig er det kun studentene i Vestfold som er påmeldt, men deres kollegaer over hele landet har ennå en drøy måned å områ seg på. Påmeldingsfristen er 1. mai. Selve mesterskapet pågår fra 16. til 18. september.

Arrangøren trenger åtte påmeldte lag innen 1. mai for at mesterskapet skal bli en realitet. Nå har de ett lag – og mange interesserte.