Europacup i Laser

Norske seiler-talenter slo til i Frankrike

Norske seiler-talenter slo til i Frankrike

Det var ikke bare på Mallorca det var flust med norske Laser-seilere i påsken. Også i Frankrike var norske seilere ute og luftet seg.

Fire unge, norske seilere hadde tatt turen til Hyeres i Frankrike der det ble arrangert europacup i Laser for klassene Standard, Radial og 4.7. Hele 514 seiler deltok, og de norske seilerne hevdet svært godt.

Best plassering fikk Carl Cedrik Kløvstad fra Drøbaksund som blant 139 deltagere i Laser 4.7 endte på en meget sterk 13. plass.

Stort dårligere var ikke klubbkameraten Herman Tomasgaard med sin 22. plass blant 275 deltagere i Laser Radial. På 96. plass kom Henrik Begby fra KNS.

I Laser Standard tok Nicholas Lohrmann, også han fra KNS, en 64. plass.

STORE TALENTER. At det tilsammen har vært hele 22 unge norske Laser-seilere ute i Europa og seilt i påsken (på Mallorca og i Hyeres), kommenterer generalsekretær i Norges Seilforbund, Espen Guttormsen, slik overfor SEILmagasinet:

– Det som nå skjer i Laser-klassen er svært gledelig og spennende med tanke på norsk seilsports fremtid på den internasjonale kappseilingsarenaen. Blant disse unge seilerne fins kanskje noen av de største seiltalentene Norge noensinne har hatt, og jeg håper virkelig vi i Norge skal kunne få ressurser til å tilby dem det de trenger for å utvikle seg som seilere.