Volvo Ocean Race 2011–2012

For EDITORIAL USE only, please credit: Rick Deppe/PUMA Ocean Racing/Volvo Ocean RacePUMA Ocean Racing onboard il mostro, as they undertake the transatlantic crossing from Newport, Rhode Island, USA, to the race start port of Alicante Spain. The ...

PUMA lag nummer 4

Puma har bestemt seg: PUMA OCEAN RACING stiller til start neste år.

Publisert Sist oppdatert

PUMA OCEAN RACING er dermed det fjerde laget som er bekreftet til starten i Alicante 2011. Også denne gangen vil amerikaneren Ken Read være sjef for laget, men sponsormessig er Puma AG ikke alene om kostnadene, men deler disse med BERG Propulsion, et selskap som produserer propeller for skipsfarten.

Så langt står det fire lag på listen over deltagere: Frankrikes GROUPAMA, 70 ITALIA, TEAM ABU DHABI og PUMA. Ifølge en pressemelding fra Volvo Ocean Race er det over 20 syndikater som aktivt jobber for å få sponsorer i havn.

FANTASTISK. Under Volvo Ocean Race 2008–2009 ble PUMA OCEAN RACING nummer to, etter vinnerbåten ERICSSON 4.

– Det forrige racet var en fantastisk opplevelse for meg personlig og for selskapet Puma Ocean Racing, sier Ken Read i en pressemelding.

– Å ha mulighet til å fortsette der vi slapp, er en drøm som går i oppfyllelse, legger han til.

STATUS. VOR-sjef Knut Frostad kommenterer også beslutningen om at PUMA stille på nytt:

– Det understreker regattaens status som en overbevisende markedsføringplattform, sier Knut Frostad.

– PUMA Ocean Racing var et banebrytende lag under det forrige Volvo Ocean Race. Deres «funky» holdning og design talte til et ungt publikum som engasjert fulgte med både PUMA og regattaen.

– Det er flott å ha Ken Read og hans lag tilbake etter deres enestående innstats forrige gang, sier Frostad.

Mer om de fire lagene finner du her.