Team LodeStar

Support-konsert for LodeStar i mai

Support-konsert for LodeStar i mai

LodeStar, Star-laget bestående av Petter Mørland Pedersen og Eivind Melleby, inviterer til support-konsert i mai.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge en pressemelding fra Star-laget LodeStar skal teamet arrangere – fortsatt ifølge pressemeldingen – verdens første og dermed den største sportskonserten som er arrangert.

I pressemeldingen forklares det at konseptet er å samle flest mulige til en ny type «minglefest» der musikere, sportsutøvere, sponsorer, venner og ulike generasjoner møtes i en skjønn forening. LodeStar satser mot OL 2012 og trenger hjelpe fra alle til å nå dette målet finansiellt men også i forhold til å forbedre resultatene mot kvalifisering til OL.

KOMMUNISERE. – Som manager for laget så jobber vi intenst med å finne frem til sponsorer men samtidig kommunisere med seil-Norge på våre aktiviteter og fremskritt. Sportskonserten er en fin måte for LodeStar og dets management til å ta en pust i bakken for å møte venner og bekjente samtidig som vårt budskap er at vi skal vinne en OL-medalje, kommenterer Petrus Eide.

Petrus Eide forklarer videre: Dette er en pilot for LodeStar og det er planlagt to konserter hvert år frem mot OL 2012, hvis det nå lykkes med denne første.

I denne første konserten har Gaute Ormåsen med sitt backing band «Hitparede» stillt opp sportslig for å støtte LodeStar. De vil levere en forrykende konsert som starter med alle Gautes hits og deretter beveger de seg over til coverlåter fra de siste fire tiår.

STAND UP. Før konserten starter så vil Andre Jerman varme opp publikum. Han er en av Norges beste stand-up komikere og er å se på standup-klubben Latter i Oslo hele sommeren sammen med blant annet Lisa Tønne.

– Vi ønsker at flest mulig nå løper raskt til Billettservice for å kjøpe billetter. Vi har store lokaler å fylle, sier en meget entusiastisk Eivind Melleby som seiler i Frankrike i disse dager

Datoen er 19. mai og stedet er Spikerboks i Oslo. Ring Billettservice på 815 33 133 eller se på deres nettsider.