Ikke for sent ennå

Ønsket i Oslofjorden Rundt: Flere seilere!

Ønsket i Oslofjorden Rundt: Flere seilere!

Oslofjorden Rundt ønsker seg flere deltagere og det er ikke for sent å melde seg på.

– Ja, det har gått litt tregt hittil, men jeg kan ikke skjønne annet enn at langt flere gjerne vil ha med seg denne seilasen. Vi slutter tidlig av på lørdag, så de som skal i 50 års lag eller rekke andre, sosiale aktiviteter, vil klare det, sier regatta-general Ole Gunnar Tveiten.

23 BÅTER – FORELØPIG. Foreløpig er 23 båter påmeldt til et program som er svært variert og tilpasset enhver seilers lyst til å seile.

Oslofjorden Rundt innledes med shorthandedregatta fredag kveld 28. mai, mens man lørdag kan fortsette å seile shorthanded eller fylle opp båten med mer mannskap og seile i en ordinær LYS-klasse.

DOBBEL MORO. – I løpet av 24 timer vil man kunne få delta i to forskjellige konkurranser – det vil si dobbel moro, sier Tveiten.

RANKING-TELLENDE. Shorthanded-klassen fredag kveld teller 12 båter, men det er bare de som fullfører begge shorthanded-regattaene (fredag og lørdag) som vil kvalifisere til rankingpoeng på SEILmagasinet Shorthanded Ranking. Foreløpig er det kun fire båter som har meldt seg til begge shorthanded-regattaene, men det kreves minimum seks båter for at regattaen skal være poenggivende.

Det er med andre ord åpenbart at de fire påmeldte er interesserte i å få med flere shorthandedseilere på moroa.

RASK BÅT I TET. 19 båter stiller til start – foreløpig – i den ordinære klassen, og i front for denne flåten vil helt sikkert GP 42en AL CAPONE seile.

Du finner mer opplysning om og påmelding til Oslofjorden Rundt her. Antagelig stenges påmeldingen rett etter pinsen.