Halten Ocean Race

Tronhjem byr på sommernattens barskeste

Tronhjem byr på sommernattens barskeste

Sommernattens barskeste opplevelse kan oppleves i form av Halten Ocean Race 2010 i regi av Trondhejm Seilforening 5. og 6. juni.

Publisert Sist oppdatert

HALTEN OCEAN RACE. Da Halten Ocean Race ble arrangert for første gang i 2005, var det flotte forhold med sol store deler av natten og laber bris. Året etter var det kaldt og grått, med storm i kastene og høye bølger. Mange båter måtte bryte, og Halten Ocean Race levde absolutt opp til sitt rykte som «sommernattens barskeste opplevelse».

FORBEREDT PÅ DET MESTE. – Dette er kysten av Trøndelag og man må være forberedt på det meste, men slike regattaer gir uansett så gode naturopplevelser at man gleder seg til å delta år etter år, står det i «historiebøkene» om Halten Ocean Race.

24 BÅTER. Til årets utgave er det påmeldt 24 båter, og arrangøren forsikrer om at løpet vil bli lagt etter hva værforholdene tillater og tilsier.

Båtene samles ved Ørlandet Kysthotell fredag ettermiddag. Første start er satt til kl. 1900 fredag, mens båtene samles i havnen på Knarren brygge etter målgang lørdag.

Du leser mer om Halten Ocean Race 2010 på hjemmesidene til Trondhjems Seilforening.