Norgescup Melges 24 2010

Sundby & Co forbi STORM på rankingen

Sundby & Co forbi STORM på rankingen

Christoffer Sundby har tatt over føringen i Melges-klassen.

Publisert Sist oppdatert

Etter forrige helgs andre runde i norgescupen for Melges 24 ligger gutta i Melges-laget OSLO FLAGGFABRIKK nå i tet. En ny andreplass ga nok poeng til å gå forbi konkurrenten STORM – med Peder Jahre & Co – i sammendraget og foran Hankø Race Week, som er cupens tredje runde, er det nå Christoffer Sundby og resten av mannskapet som har overtaket på den harde konkurransen i Melges-klassen.

 

– Vi behersker det tekniske bedre i år, og først nå kan vi få ut det potensialet vi har. Hvis vi fortsetter å seile sånn, så kan det bli morsomt både i NM i år og i EM til neste år. Begge arrangementene foregår i Haugesund, og EM på hjemmebane har vært målet vårt hele tiden, skriver Sundby i en epost til SEILmagasinet.

NYE STØTTESPILLERE. Laget har styrket samarbeidet med Oslo Flaggfabrikk og Helly Hansen foran årets sesong og ser det som veldig viktig å ha gode støttespillere på land, fortsetter Sundby.

I tillegg har Oslo Flaggfabrikk også denne uken  knyttet til seg Seilmaker Høeg med Peter Høeg som samarbeidspartner på seilsiden. Avtalen innebærer en videreføring av Ullman Sails i satsingen frem til EM 2011.

OSLO FLAGGFABRIKK-laget består av Frode Bovim, Christoffer Sundby, Carsten Hopstock og Thomas Smedsrud.