Blogg under Færderseilasen 2010

Del din Færderseilas med andre!

Del din Færderseilas med andre!

Publiser Færderopplevelsene dine rett på SEILmagasinet.no. Les hvordan.

Publisert Sist oppdatert

Det er mange som deltar i Færderseilasen, men det er også mange som følger regattaen hjemmefra. Gjennom SEILmagasinets blogg-tjeneste har du muligheten til å vise og fortelle hvordan du har det og hvordan det oppleves der ute på sjøen.

VELDIG ENKELT: Å sende bilder til SEILmagasinet er såre enkelt:

Ta bildet og velg «multimediamelding», MMS-melding eller tilsvarende på telefonen din. I emnefeltet skal du ikke skrive noe. Det skal stå tomt. I tekstfeltet skriver du kodeordet SEILMAG og så tekst til bildet. Legg ved bildet og send til 1938. NB for «gamle» bloggere! Nytt nummer: 1938!

Skriv helst en liten tekst til bildet, men skal du bare sende bildet må du alltid skrive kodeordet SEILMAG.

OPPRETT DIN EGEN SEILBLOGG: I stedet for å sende bildene dine til SEILmagasinets REGATTAblogg, kan du opprette din egen, permanente SEILblogg. Med denne siden får du i realiteten din egen hjemmeside med en lang rekke funksjoner. Her kan du legge ut bilder og skrive tekster – enten rett fra mobiltelefonen eller fra en PC.

Du kan opprette din egen, private SEILblogg her.

Slik sender du bilde til din egen SEILblogg:

Velg «multimediamelding», MMS-melding eller tilsvarende på telefonen din. I emnefeltet skal du ikke skrive noe. Det skal stå tomt. I tekstfeltet skriver du kodeordet BLOGG og så tekst til bildet. Legg ved bildet og send til 1938. Skriv helst en liten tekst til bildet, men skal du bare sende bildet må du alltid skrive kodeordet BLOGG.