Se alle Færder-bildene! DEL 1

Har vi tatt bilde av deg eller båten din?

Har vi tatt bilde av deg eller båten din?

SEILmagasinets fotografer var flittige under Færderseilasen. Kanskje ble nettopp du eller båten din fanget av kameralinsene?

Publisert Sist oppdatert

Inne ved start eller ute ved Færder – SEILmagasinets fotografer var mange steder med sine kameraer i løpet av Færderseilasen, og mangt et bilde ble festet til minnebrikkene. Gjennom bildene vil du kunne gjenoppleve litt av seilasen, og i den store mengden av bilder vi kommer til å presentere, kan det hende at vi har fått bilde av deg eller båten din.

MANGE BILDER. Her kommer den første av en rekke bildesamlinger du kan bla deg igjennom. Følg med på SEILmagasinet utover dagen; det kommer mange nye bildegallerier å kikke på.

Denne første samlingen er tatt rett etter start, lenge før det skulle bli vindstille i Drøbaksundet, masse regn eller frisk bris ute ved Færder.

Bildegalleriet finner du nederst i denne artikkelen.

Finner du et bilde du liker og vil beholde til eget bruk, kan du kjøpe det og få det lastet ned i høyoppløst versjon til din PC.

GJENOPPLEV SEILASEN. Husk også at du kan gjenoppleve hele seilasen i ORC-klassen. Der kan du se hvor de forskjellige båtene vant eller tapte i årets seilas. Det kan være en nyttig øvelse også for dem som ikke seilte i ORC-klassen også.

Klikk på denne linken. Det tar litt tid innen bildet og alle dataene lastes inn, så vær litt tålmodig. Trykk deretter på replay-knappen eller sjekk at den er rød – og så starter regattaen. Du kan selv bestemme hastigheten og zoome deg inn og ut av kartet. Er det detaljer du vil studere, kan du også «spole» tilbake eller stoppe avspillingen.

Du kan også kikke på analyse-delen – «analysis» – så ser du hvor godt de forskjellige båtene har seilt mellom sjekkpunktene.

God fornøyelse – Færder’n er ikke over – du kan seile den en gang til!

TIPS DINE VENNER. Vi vil gjerne at flest mulig skal få glede av bildene våre; vi vet at mange gjerne vil se bilder av seg selv eller båten sin. Slike bilder er det jo ikke så lett å ta selv. Ser du noen du kjenner, så send dem et tips eller del nyheten med dem på Facebook.

Og har du lyst til å bli venn med SEILmagasinet på Facebook og holde deg orientert om hva vi holder på med, så vil vi mer enn gjerne at du blir det. Tips gjerne dine venner om dette også!