Sjøassistanse Shetland Race

Favoritt-ledelse ut fra start

Favoritt-ledelse ut fra start

Thomas Nilsson og mannskapet på båten WOLFPACK tok ledelsen ut fra start i Sjøassistanse Bergen Shetland Race onsdag formiddag.

Publisert Sist oppdatert

Det er lite vind midt i mot, og i følge meldingene, skal det bli mindre etter hvert som natten nærmer seg.

Følgende pressemelding er mottatt om regattaen:

FORSINKET KULING. – De siste meldingene tyder på at den varslede kulingen blir forsinket og ikke siger inn over Nordsjøen før fredag morgen. Da er nok de fleste i mål uansett, sier Andre Farstad, leder for Nordsjø-klassikeren.

 

Starten fra Marstein fyr utenfor Bergen gikk klokka 13.00 onsdag formiddag, og alle de 37 båtene kom seg vel avgårde. Nå har de 180 nautiske mil foran seg før de seiler inn i Lerwick havn på Shetland.

 

FAVORITT. WOLFPACK, en X-41, er en klar favoritt, men som alltid er Rolf Hermansen en man må regne med ender opp på pallen minst en gang i løpet av de to etappene over Nordsjøen.

TRACKING PÅ MOBILEN. Nytt av året er at alle kan følge båtene via mobilen: Sende en sms med kodeord mradio til 2242. Da kommer man inn på mobilportalen til regattaen og kan følge racet der. Der vises båtene 1-9 på kartet, med tilhørende detaljer nederst på siden, også andre båter i nærheten vises (fra plassnr 10 og utover), men da uten plassering og detaljer.

 

De som vil ha oppdateringer sendt til seg kan abonnere på SMS-oppdateringer for den båten de vil følge. Da får de oppdatering tre ganger i døgnet.