Søk i arkivet

Norsk OptimistjolleklubbNorgescup-seilere in spe på rekruttsamlinger

På tampen av sesongen samles Optimist-seilere over hele landet for å forberede seg på 2011-sesongen.

– Norsk Optimistjolleklubb er opptatt av rekrutteringen til seilsporten. Hvert år arrangerer vi derfor rekruttsamlinger i ulike deler av Norge slik at unge optimistseilere kan bli bedre kjent med andre seilere fra samme region gjennom trening og sosialt samvær, sier Linda Salterød Jonas i Norsk Optimistjolleklubb til SEILmagasinet.

TRE SAMLINGER. I alt vil det bli avholdt tre samlinger; en på Østlandet (24.–26 september), en på Vestlandet (1.–3. oktober) og en på Sørlandet (24.–26 september). Vertsskap for de tre samlingene er henholdsvis Soon Seilforening, Ran Seilforening og Lillesand Seilforening.

– Hensikten med rekruttsamlingene er også å forberede seilerne på deltagelse i norgescup for Optimist. Samlingene er derfor åpne for seilere som planlegger å delta i norgescup i Optimist i 2011, heter det i innbydelsen.

– Prioritet vil bli gitt til seilere født i 1998, som vil seile i A-klassen til neste år, men også seilere som er født i 1997/1999 som skal seile norgescup i A- eller B-klassen, er velkomne, heter det videre.

Trenere for de tre arrangementene vil være Ingrid Mortensen i Soon, Martin Krauss Amundsen hos Ran og Magnus Bruun i Lillesand.

Mer informasjon og påmelding.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen