Norsk Optimistjolleklubb

Norgescup-seilere in spe på rekruttsamlinger

Norgescup-seilere in spe på rekruttsamlinger

På tampen av sesongen samles Optimist-seilere over hele landet for å forberede seg på 2011-sesongen.

– Norsk Optimistjolleklubb er opptatt av rekrutteringen til seilsporten. Hvert år arrangerer vi derfor rekruttsamlinger i ulike deler av Norge slik at unge optimistseilere kan bli bedre kjent med andre seilere fra samme region gjennom trening og sosialt samvær, sier Linda Salterød Jonas i Norsk Optimistjolleklubb til SEILmagasinet.

TRE SAMLINGER. I alt vil det bli avholdt tre samlinger; en på Østlandet (24.–26 september), en på Vestlandet (1.–3. oktober) og en på Sørlandet (24.–26 september). Vertsskap for de tre samlingene er henholdsvis Soon Seilforening, Ran Seilforening og Lillesand Seilforening.

– Hensikten med rekruttsamlingene er også å forberede seilerne på deltagelse i norgescup for Optimist. Samlingene er derfor åpne for seilere som planlegger å delta i norgescup i Optimist i 2011, heter det i innbydelsen.

– Prioritet vil bli gitt til seilere født i 1998, som vil seile i A-klassen til neste år, men også seilere som er født i 1997/1999 som skal seile norgescup i A- eller B-klassen, er velkomne, heter det videre.

Trenere for de tre arrangementene vil være Ingrid Mortensen i Soon, Martin Krauss Amundsen hos Ran og Magnus Bruun i Lillesand.

Mer informasjon og påmelding.