NM 2,4 mR

Bjørnar Erikstad tok gullet

Bjørnar Erikstad tok gullet

Bjørnar Erikstad fikk revansj i Soon og ble norgesmester i 2,4mR.

Publisert Sist oppdatert

I fjor ble det «bare» bronse, men i år satte Bjørnar Erikstad fra Tønsberg skapet på plass og vant NM i 2,4 mR. Ikke overraskende det, ettersom Erikstad jo er landets beste i klassen på internasjonale baner og har vært det i lang tid.

GULL BLE SØLV. For norgesmesteren i fjor, Harald Rolfsnes fra Røyken, gikk det den andre veien. I år ble det sølv, mens en annen ringrev i klassen, Ole B. Eide beslagla bronseplassen.

Regattaen ble gjennomført i lett vind, men i flott sensommervær, og arrangørene i Soon Seilforening maktet å gjennomføre ni seilaser under de rådende forholdene. De syv beste talte sammenlagt.

LANGVEISFARENDE. Fire seilere hadde tatt turen helt fra Ålesund for å seile, men så skal da også bye være vertsskap for VM i klassen til neste år. Også tre seilere fra Karmøy hadde tatt veien til Son.

At det ikke er gitt for hvem som helst å seile 2,4 mR, viser at sterke seilere som Steinar Solnørdal og Espen Guttormsen seilte inn til henholdsvis 11. og 14. plass i det 20 båter sterke feltet.