OAS Cup

Strålende lett i Bundefjorden

Strålende lett i Bundefjorden

Det var ikke all verdens av vind under Bundefjorden Seilforenings OAS Cup denne helgen, men været var til gjengjeld strålende. Miksen av dette ble til slutt til tre tellende seilaser.

Publisert Sist oppdatert

– Det blåste knapt i helgen, men periodene med 2-3 m/sek vind ble godt utnyttet av det rutinerte mannskapet til Bundefjorden. Det ble gjennomført en regatta lørdag og to på søndag, skriver Christopher Robin Hansen på arrangørens hjemmeside.

HEIA HEIÅS. I Zoom8-klassen stilte fem seilere til start. Victoria Heiås, Bundefjorden, tok den gjeveste plassen, tett fulgt av Christian Berger fra Drøbak. Victoria Heiås leder dermed også OAS Cupen sammenlagt i Zoom8 junior (seilere mellom 16 og 18 år) før siste runde går under Bærum Høstcup.

I Zoom8 ungdom (13–15 år) leder KNS’ Laurence Tunbridge sammenlagt etter regattaen i Bundefjorden.

UNDER FORVENTET. – Deltagelsen var omtrent som i fjor med 13 i Optimist klasse A og 18 seilere i klasse B. Men det var noe færre enn vi hadde håpet på, skriver Christopher Robin Hansen

I klasse A gikk Henrik Andersen (Nesodden) av med seieren., mens Herman Reiersen fra Vestfjorden vant klasse B.

– Klasse C fikk avviklet en rekke seilaser i helgen, på indre bane, under kyndig veiledning av trener Amanda DiBiagio fra Bundefjorden, beretter Hansen.

TRE HAR DELTATT I ALT. Sammenlagt i OAS Cupen innehar Knut Reidulff fra Asker en soleklar ledelse i Optimist A foran klubbkameraten Torstein Langan og Marint Aamodt fra Vestfjorden. I Optimist B er det ivrige Victoria Espeseth fra Vestfjorden som innehar ledelsen. Hun har deltatt i samtlige OAS Cuper i år, noe hun er alene om sammen med Torstein Langan og Jenny Steinsdatter Andresen fra Oppegård. I alt teller A-klassen 51 seilere og B-klassen 44.

– Alt i alt ble det en flott helg, men vi skulle ønsket oss både større deltagelse og mer vind, konkluderer  Christopher Robin Hansen

Bundefjorden Seilforenbing samarbeidet med Nesodden Seilforening om det praktiske ute på banen.

Fullstendige resultatlister, bilder fra seilasene og OAS Cupen sammenlagt.