Søk i arkivet

Route du Rhum-La Banque Postale 2010Skadelisten – så langt

I går måtte Rune Aasberg kaste inn håndkle i Route du Rhum– men han er ikke alene.

For oss nordmenn er selvfølgelig Rune Aasbergs avbrutte deltagelse i Route du Rhum det som ligger oss nærmest, men det er flere som ikke kommer til Goudaloupe i denne utgaven av Route du Rhum.

COTE D`OR. 2. november ble Bertrand Quentin på trimaranen COTE D`OR II hentet med helikopter. Legene i Route du Rhum-ledelsen ba Quentin om å trykke på EPIRB-knappen, da han var «ekstremt utmattet».

PRINCE DE BRETAGNE. Lionel Lemonchois som seiler i Multi 50-klassen, måtte i går se seg nødt til å sette baugen mot Spania. Låsen som holder storseilet oppe har gitt seg. Han har forsøkt å klatre opp å ordne det selv, men værforholdene gjør det umulig. Dermed må Lemonchois reparere skaden i land. Han er riktignok ikke ute av racet – et team venter ham i Spania for å rette opp feilen.

UN MONDE BLEU TOUT EN VERT. Karibiske Christine Monlouis mistet masten i går etter kollisjon med et fiskefartøy(!).

OMAR AIR MAJAN. I går kveld ble skipper Sidney Gavignet plukket opp av et lastefartøy etter at trimaranen OMAR AIR MAJAN brakk en av «beamene» som resulterte i at han mistet masten. Gavignet forteller til RdR-ledlesen at båten er totalhavarert. Fartøy er på vei for å redde restene.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen