Enda mer fokus på seiling

Kristin satser på ny båt

Kristin satser på ny båt

I morgen åpner påmeldingen til Watski Skagerrak TwoStar 2011. En påmelding er garantert: Kristin Songe-Møller – i ny båt.

Publisert Sist oppdatert

For hun selger sin «Eire», en X-99 i sin beste stand, Kristin Sogne-Møller som seiler for Sandefjord seilforening. Kristin Songe-Møller topper SEILmagasinets shorthandedranking for kvinner, men ligger på en sjuende plass når det gjelder listen over årets kvinner 2010. På shorthandrankingens totalliste ligger hun på 26. plass – og den listen er vel så viktig, kjenner vi Kristin rett.

KJEMPEUTTELLING. – De to første sesongene fikk jeg kjempeuttelling på å seile X-99 alene. Men, forteller hun til SEILmagasinet.no, – det siste året og vel så det har båten vært begrensingen.

MER FOKUS PÅ SEILING. – For dette er en begynnelse. Nå skal det bli mer seiling, mer fokus på seilingen, sier Kristin Songe-Møller, som vet hva hun vil ha, men som akkurat nå har «ti fugler på taket». – Jeg håper å få på plass noen sponsorer, men neste sesong er det ny båt, uansett.

OPPGRADERT. – X-99 «Eire» er bygget i 1988, og stadig oppgradert i den tiden Kristin Songe-Møller har dyrket sin seilglede, alene eller sammen med andre. – Båten er svært rask, og er morsom å seile. Jeg har seilt den mye alene, og den er enkel å håndtere, skriver Kristin på hjemmesidene til x-99-klubben.