First 31.7-klubben

Generasjonsskifte i 31.7-klubben

Generasjonsskifte i 31.7-klubben

First 31.7-seilere gir seg og nye kommer til.

Publisert Sist oppdatert

First 31.7-klubben arrangerte sesongavslutning 5. november 2010. 

Ifølge Kevin J. Tuttle i 31.7-klubben, holdt Andreas Wettre et svært nyttig foredrag om hardværseiling, hvor han gikk nøye inn på seiltrim, båtbalanse og seilvalg. 31.7-klubben har et godt samarbeid båtene imellom, og det oppleves som svært nyttig både for de helt ferske og de som har seilt 31.7 en stund.

Det er Tuttle som har ført dette referatet i pennen:

GENERASJONSKIFTE. Klasseklubben er inne i et generasjonsskifte hvor ledestjernen – TEAM BILBO ved Andreas Wettre har gitt etter for trefotsyken – har gått til anskaffelse av en X-35. Det er leit, men likevel fullt forståelig etter at Bilbo har vunnet 31.7-rankingen fire strake år på rad.

Andreas Wettre har vært primus motor i klubben gjennom flere år, og som takk for innsatsen – både på og utenfor banen – ble han tildelt en flaske av de edlere dråper. I generasjonsskiftet er det hyggelig å se at nye grupperinger av First 31.7 dukker opp både på Vest- og Østlandet. BILBO har havnet i Stavangerområdet og PANDORA seiler på Byfjorden utenfor Bergen. I Bergensområdet er det nå ni 31.7, og i Asker Seilforening er det nå i alt 5 båter.

Vi har også sett at JOLLY YACHT med Kjell Rød i Molde Seilforening har hevdet seg godt på regattabanen. Han fikk en fin 2. plass i KM LYS i Molde og Romsdal Seilkrets. JOY IV ved Trond Gundersen i Asker seilforening fikk en hederlig 1. plass i LYS på onsdagsserien. Vi gratulerer begge med den gode innsatsen.

OSLOFJORDEN RUNDT. Til en forandring i 2011, vil First 31.7 på Østlandet starte rankingserien med Oslofjorden Rundt. Deretter følges det opp med Skagen Race, Færder`n, Moss Raymarine Race, Hollænder`n og til slutt Nesodden Høstcup. Vi satser på at mange vil delta i regattaene i 31.7 rankingen igjen i 2011. Vi håper også at vi klarer å dra i gang en rankingserie på Vestlandet.

I 2011-sesongen vil vi også sette opp en premie for den 31.7 som seiler flest nautiske mil gjennom sesongen utenom regattasammenheng. Distanser vil bli ført på nettsiden. Det er fremdeles noe uklart hvordan nettsiden vår vil fremstå i framtiden, men større aktivitet vil vi i hvert fall få se.

For øvrig ligger det nå tre First 31.7 på Finn.no, så nye interessenter er velkommen til vår klubb!