FjordSailing ny hovedsponsor

Nå heter det FjordSailing Shetland Race

Nå heter det FjordSailing Shetland Race

– Som leverandør av båter, utstyr og tjenester var det naturlig for oss å inngå et samarbeid om Shetland Race, sier regattaens nye hovedsponsor.

Publisert Sist oppdatert

FjordSailing AS har nå inngått en avtale med Shetland Race-komiteen om å være hovedsponsor under 25 års jubileet, som regattaen feirer i år. De siste årene har regattaen båret navnet Sjøassistanse Shetland Race – nå er det FjordSailing Shetland Race som gjelder.

NATURLIG. – Som hovedsponsor for Norges tøffeste regatta ønsker vi å rette fokus på seilsport, havseilas og sikkerhet. Selv om mange krysser hav på egen hånd, er det også mange som finner glede i sikkerheten, spenningen og den sosiale gleden som en slik regatta representerer. Shetland race har i år 25 års jubileum og som leverandør av alt fra båter til utstyr og tjenester som kreves for en slik seilas, falt det naturlig for FjordSailing og racekomiteen å inngå et samarbeid. All påmelding til Shetland Race vil skje via våre websider, sier Bjørn-Viadar Bårtvedt i FjordSailing AS

FjordSailing AS importerer alle modellene til det tyske Hanse-verftet med merkevarene Hanse, Dehler og Moody.

FjordSailing Shetland Race starter 22. juni 2011 og er en etappeseilas mellom Bergen og Lerwick på Shetland. Regattaen teller blant annet med på SEILmagasinet Shorthanded Ranking.