Langt igjen, men…

Moss Raymarine Race 2009

SeilerNorges offisielle terminliste fylles opp

De første seilforeningene har nå tatt i bruk Norges Seilforbund og SEILmagasinets terminliste. Listen skal etter hvert gi deg en komplett oversikt over hva seilerNorge har å by på av regattaer, samlinger og kurs.

Publisert Sist oppdatert

I fjor utviklet Norges Seilforbund og SEILmagasinet et omfattende terminliste-verktøy som seilforeningene selv kan administrere og bruke til å fortelle om sine arrangementer – enten det nå gjelder regattaer, samlinger eller kurs. Intensjonen bak terminlisten er at den skal bli en liste som inneholder det samlete tilbudet av aktiviteter som tilbys seilere av det frivillige seilerNorge.

ÅTTE BRUKERE FORELØPIG. Til tross for at det foreløpig bare er åtte aktører som har tatt terminlisten aktivt i bruk, inneholder terminlisten og aktivitetskalenderen allerede 68 tilbud. De som har tatt terminlisten i bruk er:

  • Asker Seilforening
  • Bundefjorden Seilforening
  • Bærum Seilforening
  • Horten Seilforening
  • Kongelig Norsk Seilforening
  • Trondhjems Seilforening
  • Vestfold Seilkrets
  • Norges Seilforbund

 

Men med tanke på at det er over 100 seilforeninger igjen, skal det atskillig flere tilbud inn på listen!

SØKBAR TERMINLISTE. Foruten oversikten terminlisten bringer over alle arrangementene som kommer, er den interaktiv og inneholder linker til foreningens egne sider, regattasider og påmelding. Listen er søkbar på en rekke måter, slik at brukerne skal kunne søke seg frem til akkurat de eller det arrangementet som ønskes. Brukerne kan også sortere den slik de måtte ønske.

– Nå oppfordres alle seilforeningene til å ta i bruk terminlisten slik at den blir komplett og blir det eneste verktøyet vi trenger for aktivitetsplanlegging, sier Per Christian Bordal i Norges Seilforbund.

KOM PÅ BANEN! – Alle seilforeningene skal ha fått henvendelse og er blitt oppfordret til å ta i bruk terminlisten, og alle er blitt tildelt brukernavn og passord for innlegging av arrangementer, sier Trude Kvalum i SEILmagasinet, som supporterer tjenesten.

– Savner du din seilforenings tilbud på terminlisten, så gi et hint til rette tillitsmann og be foreningen «komme på banen», sier hun.

Norges Seilforbund har i de senere årene ikke hatt noen enhetlig, samlende terminliste. Landsoversikten har stort sette bestått av spredte oversikter i ulike formater og for ulike områder eller interessegrupper. Og ikke alltid har de vært like lette å finne frem til.

STOR TILGJENGELIGHET. Terminlisten er tilgjengelig på Norges Seilforbunds nettside eller her på SEILmagasinet. Hver enkelt seilforening kan dessuten publisere den på sine respektive nettsider der den bare viser foreningens egne arrangementer, men hvor hele basen av arrangementer vil være tilgjengelig for videre søk.

Du kan også søke tilbake i tid til arrangementer, og seilforeningene kan knytte resultatlistene til arrangementene. På den måten vil terminlisten også være en base der man vil kunne finne tidligere resultater.