Søk i arkivet

Snøføyka med stort innholdUnge Ran-seilere bemanner NORsteam

Når regattaen Snøføyka arrangeres 12. februar, stiller NORsteam til start bemannet av unge Ran-seilere.

– Det er seilere som til vanlig seiler joller, som vil utgjøre mannskapet på Norges Seilforbunds NORsteam-båt i regattaen Snøføyka, forteller Kjell Magnus Økland i Ran Seilforening, som også er arrangør av Snøføyka – en av flere regattaer som inngår i Hordaland Seilkrets vinterserie.

PRAKSIS. Regattaen byr også på en kjærkommen anledning for deltagerne i kretsens arrangørkurs til å få prøvd sine kunnskaper i praksis. Det vil kort og godt være deltagerne som vil stå for den praktiske gjennomføringen av prosedyrer ute på regattabanen.

Deltagerne i regattaen vil også kunne få anledning til å få påplussing av kunnskaper:

SEMINAR. – Før og under regattaen vil North Sails arrangere seminar, og temaet vil være hvordan man best kan håndtere båten og seile effektivt. Seminaret har en teoretisk del fredag kveld, sjekk av rigg lørdag formiddag, videofilming under seilasen og visning på storskjerm etterpå, forteller Økland.

Når deltagerne kommer til havn til Ran Seilforenings anlegg, Ranheim, vanker det varm suppe før det blir premieutdeling.

Per i dag er det 18 påmeldte båter.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen