Bærum Seilforening

Jakter på ny E-jolle-trener

Jakter på ny E-jolle-trener

«Nye» Bærum Seilforening har en stor Europajolle-gruppe. Nå jakter de på en trener til denne gruppen.

Publisert Sist oppdatert

– Ja, vi har en gruppe på hele 17 seilere med et solid potensiale til å hevde seg godt i sesongens regattaer. Jacob Haug har vært gruppens trener i mange år, men fra 1. februar er han blitt fulltidstrener for Norges Seilforbund. Gruppens andre trener, Christoffer Brekke, er nå ferdig med studiene sine og skal satse på fulltids jobb, så nå trenger vi erstatter for dem, forteller Gerd Mejlænder-Larsen, trenerkoordinator i Bærum Seilforening, til SEILmagasinet.

Etter at Bærum Seilforening og Vestfjordens Seilforening slo seg sammen fra årsskiftet har foreningen nå 25 trenere i stallen, men de ønsker seg spesifikt to nye trenere til den ivrige E-jolle-gruppen.

– Vi ønsker primært to faste trenere som er med på ettermiddagstreningene, samlinger, norgescuper og NM. Men vi er også ute etter dyktige trener som bare har anledning til å stille en dag i uken, sier Mejlænder-Larsen.

Hun mener at gruppen har et stort potensiale til å kunne få flere toppseilere. Tre av dem er på Norsk Europajolle Klubbs elitelag.

– Halvparten av gruppen består av 15–16-åringer som har vært på toppnivå i Optimistjolle, sier hun.

Jolle- og brettgruppen til Bærum Seilforening vil i 2011 bestå av ca. 200 seilere, og det er disse foreningens 25 trenere skal hjelpe til å bli bedre seilere.

– Vi er kjent for å ha et supert miljø blant trenerne og vi har ryddige forhold med trenerkontrakter, avslutter Gerd Mejlænder-Larsen.

Interessert? Send en e-post til Gerd Mejlænder-Larsen.