Søk i arkivet

Foto:

Laser Europa Cup i MossPåmelding åpnet og storinnrykk ventet

13. mai starter 4. runde i Laser Europa Cup i Moss, og i dag er påmeldingen åpnet. Et stort antall Lasere ventes å delta.

Den som sitter i go’stolen og tror at regattasesongen er langt unna, må tro om igjen. 28. mars ble 1. runde i europacupen for Laser-klassen avsluttet på Gardasjøen ved Torbole i Italia, og allerede torsdag (31. mars) denne uken forflytter «sirkuset» seg til Lugano i Sveits. Deretter følger La Rochelle i Frankrike rett før påske; 14. til 17. april.

TIL NORGE. 13. mai er det så Moss Seilforening som kan ønske Europas fremste Laser-seilere velkommen til Norge, og i dag åpnet påmeldingen til regattaen. Arrangøren venter storinnrykk;  noe det er all grunn til å tro dersom deltagerantallet i Torbole følges opp:

Hele 112 seilere deltok i Laser Standard, 219 seilere i Laser Radial og Laser 4.7 talte hele 233 seilere. Tilsammen var det imponerende 565 seilere!

NORSK 10. PLASS. Flere norske seilere var på plass på Gardasjøen og de plasserte seg godt.

Henrik Begby fra KNS var aller best. En 10. plass i Laser Radial i en klasse som talte 219 seilere, er et imponerende resultat for den lovende seileren.

Ina K. Berentsen Kullmann fra Bærum ble nr. 45, Tiril Bue, Asker nummer 54 – det ga dem seieren i klassen for jenter under henholdsvis 21 og 19 år.

Gotfred Andenes, Hjellesta tok en 80. plass, Jon Alexander Hvam, Oppegård ble nummer 99, Even Eide Onstad, Florø nummer 166 og Eirik Gramnæs fra Nesodden nummer 179.

Line Flem Høst fra KNS ble nummer 23 i Laser 4.7, mens Celine Therese Herud fra Moss tok en 60. plass.

I Laser Standard detok to norske seilere; Marius Næss fra Nesodden kom på 60. plass og  Nicholas Lohrmann, Trondhjem ble nummer 73.

Komplette resultatlister kan du finne frem til her.

Når påmeldingen til europacupen åpnes i dag, innvies også SEILmagasinets nye påmelding- og resultattjeneste som seilforeningene rundt om i landet selv kan administrere.

Informasjon om Laser Europa Cup i Moss finner du her.


 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen