NC Tune up i Horten

Optimistene forbereder seg

Optimistene forbereder seg

Til helgen møtes nærmere 40 Optimist-seilere i NC tune-up regattaen i Horten.

Tune up’en er en oppladning til årets første norgescup, som vil gå samme sted tre uker senere.

 

Horten Seilforening inviterer til regatta 9. og 10. april for alle jolleklasser, spesielt de som inngår i  norgescupen 1. I tillegg til alle Optimistene, betyr det også at det blir klasser for Europajoller og Laser 4.7.

GODE FORHOLD. Horten Seilforening hadde håp om at kort reisevei for mange seilere, normalt gode og stabile vindforhold, og kun få minutters seiltid til baneområdet ville være med på å gi store startfelt i en felles start på regattasesongen.

Dette har de lyktes med for Optimistene. Med rundt 30 deltagere i Optimist klasse A vil årets NC-seilere få brynt seg på mange av sine nærmeste konkurrenter, samtidig som de kan bli bedre kjent med baneområdet til norgescupen 30. april og 1. mai.

BLIR KJENT. – Deltagerne i NC tune-up regattaen kommer fra hele Sør-Norge; fra Oslo til Stavanger. Mange av Optimist-seilerne vil også være i det samme området helgen etter, når Norsk Optimistjolleklubb inviterer til påskesamling i Åsgårdstrand, heter det i en pressemelding signert Horten Seilforening.