SEILMagasinet Shorthandedranking

Mesteren styrket posisjonen

Mesteren styrket posisjonen

To regattaer er tilbakelagt i SEILmagasinet Shorthandedranking, og to nye pågår denne helgen. Mesteren, Simen Løvgren fra Asker, styrket aksjene sine allerede i første regatta.

Publisert Sist oppdatert

Seier ble det nemlig for ham i Oslofjorden Rundt sammen med klubbkameraten Pål Terje Christensen, og dermed har Løvgren inntatt en suveren tetposisjon på SEILmagasinet Shorthandedranking. Over 200 poeng er han nå foran Karl Otto Book fra Åsgårdstrand og Bergen, som ligger på 2. plass.

Også Pål Terje Christensen styrket naturlig nok posisjonen på rankinglisten, og de to topper også listen over hvem som vil kunne bli Årets Shorthandedseilere 2011. Denne listen er imidlertid svært skrinn foreløpig.

Også i Trondheim har det vært arrangert rankingregatta, men der fullførte kun et fåtall  båter, så poenghøsten derifra ble relativt mager. Arild Schei sikret seg imidlertid poeng og er for alvor med i kampen om å ha mest poeng – etter suverene Løvgren.

Akkurat nå pågår Norland Offshore Race under røffe forhold, og i morgen, lørdag 21. mai, starter også Breidangen Rundt der det til nå er syv påmeldte båter. Og neste uke er det klart for storseilasen Seilmakeren Doublehanded på Vestlandet med nærmere 70 båter på deltagerlisten.

Hele 895 seilere er per i dag inne på rankinglisten.

TOPP 10

1 Simen Løvgren, Asker - 795,4 poeng

2 Karl Otto Book, Åsgårdstrand - 588,4 poeng

3 Tor Hove, Bærum - 574,1 poeng

4 Lars Petter Karlsen, Fredrikstad - 554,6 poeng

5 Pål Terje Christensen, Asker - 492,1 poeng

6 Arild Schei, Trondhjem - 483,2 poeng

7 Rune Aasberg, KNS - 414,5 poeng

8 Per Ottar Skaaret, Asker - 382,9 poeng

9 Per Arne Skjeggestad, Fredrikstad - 380,1 poeng

9 Svein Olav Moe, Fredrikstad, 380,1 poeng

Se hele rankinglisten!