Watski Skagerrak TwoStar 2011

Vinn et supert GoPro-videokamera i mediapris!

Vinn et supert GoPro-videokamera i mediapris!

I tillegg til å konkurrere om plasseringer og premier, vil deltagerne i Watski Skagerrak TwoStar også konkurrere om SEILmagasinets mediapris.

Publisert Sist oppdatert

Watski Skagerrak TwoStar er en tøff utfordring for seilerne, men det er også en stor begivenhet for alle dem som følger regattaen på Internett. Seilerne skal gjøre sitt beste for å komme først i mål, men en del av oppgaven er faktisk også å formidle til publikum hva de opplever der ute på sjøen.

SEILMAGASINETS MEDIAPRIS. SEILmagasinet har derfor satt opp en mediapris: Et GoPro video hjelmkamera man kan ta de helt spektakulære videobildene med. Det kommer i vanntett boks og kan monteres fast i båten, på kroppen eller bæres med i de mest umulige situasjoner.

GoPro-kameraet vil bli trukket ut blant dem som publiserer minst 5 bilder og tekst til regattaens SEILblogg eller bidrar på annet vis som SEILmagasinets redaksjon mener kvalifiserer.

Konkurransen gjelder deltagerne både på kyst- og havbanen.

MEDIABEGIVENHET. – For at vi skal kunne gi et mest mulig levende bilde av det deltagerne i Watski Skagerrak TwoStar opplever, er vi helt avhengige av innspill fra seilerne selv; fra dem som faktisk er der ute og opplever regattaen. At seilerne selv publiserer bilder fra mobiltelefonen direkte på arrangementets SEILblogg er med på å gjøre regattaen mer spennende og fargerik for alle de tusen hjemmesitterne som vil følge regattaen foran PCen hjemme, sier Morten Jensen, redaktør i SEILmagasinet.

SEILmagasinet er mediepartner i regattaen og oppgaven er klar: Bringe regattaen ut til folket.

SEILmagasinets mediepris vil bli trukket ut og utdelt under premieutdelingen – men for å motta kameraet må man være til stede og motta det. Hvis ikke første uttrukne er til stede, vil det blir ny trekning. Nøyaktige kriterier for konkurransen vil deltagerne få før start.