SEILmagasinet Shorthandedranking

Jevnt bak Simen Løvgren

Jevnt bak Simen Løvgren

Etter seieren i Watski Skagerrak TwoStar trygget Simen Løvgren ledelsen på SEILmagasinets Shorthandedranking og i konkurransen om å bli Årets Shorthandedseiler. Men bak ham er det tett.

Publisert Sist oppdatert

Kun ett poeng skiller Lars Petter Karlsen, Bernt Svendsen og Øyvind Krokeide i konkurransen om 2. plassen bak Simen Løvgren på listen over Årets Shorthandedseiler.

Dernest er det bare fire poeng som skiller fem seilere på plassene fra fem til ni!

Simen Løvgren er det derimot lite å gjøre med – foreløpig. Han har 110 poengs forsprang til de andre etter at Watski Skagerrak TwoStar nå er ferdig.

Se liste over Årets Shorthandedseilere per 27. juni 2011. På denne listen teller kun resultater oppnådd i år.

LARS PETTER KARLSEN OPP PÅ 2. PLASS. På shorthandedrankingen – som drar med seg resultater fra de fire siste årene – rykket Lars Petter Karlsen opp på 2. plass etter å ha vunnet LYS-klassen for de største båtene i Watski Skagerrak TwoStar. Simen Løvgren har også der en solid ledelse – hele 276 poeng foran Karlsen.

Blant de 10 beste rykket også Per Ottar Skaaret, Fredrik Brandt-Rasmussen og Arne Hammersland oppover på listene, mens Karl Otto Book, som ikke deltok i Watski Skagerrak TwoStar, Pål Terje Christensen og Rune Aasberg tok noen skritt tilbake.

KRISTIN SONGE-MØLLER I TET. Blant de kvinnelige seilerne er Kristin Songe-Møller etter sin overbevisende seiling i TwoStar atter tilbake i tetposisjon – både på rankingen og på årets liste. Hun ble som kjent nummer to i klassen sin og nr. fire over all –etter å ha seilt hele regattaen alene – og med faren sin som selvpålagt passiv passasjer.

Se intervju med Kristin Songe-Møller.

Her finner du hele rankinglisten.