Regattaprogrammet ble for ambisiøst

Hankø OneStar avlyst i år

Hankø OneStar avlyst i år

– Mengden arrangementer er blitt for stor i år. Vi ser oss derfor nødt til å avlyse Hankø OneStar i år, sier Lars-Erik Larsen i Fredrikstad Seilforening.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er en tung avgjørelse som vi egentlig ikke tok før under Watski Skagerrak TwoStar, sier Lars-Erik Larsen, som også var regattasjef for denne regattaen.

FOR MANGE ARRANGEMENTER. – Bakgrunnen er at mengden arrangement er blitt veldig stor med norgescup for joller, Fiskemannenseilasen, Watski Skagerrak TwoStar og Hankø Race Week, som Fredrikstad Seilforening også er delaktig i, sier han.

Ikke minst er Lars-Erik Larsen selv en krumtapp i de fleste arrangementene som Fredrikstad Seilforening arrangerer, men det har også vært en ikke ubetydelig slitasje på tillitsmannsapparatet i foreningen

DET ENE HAR TATT DET ANDRE. –Det er ikke lett å få regattafunksjonærer til å ta ferie for drive med dette. Det er jo slik at veldig mye av arbeidet er planlegging, og jeg har nok skjøvet Hankø Onestar litt for mye foran meg på grunn av alt annet arbeide, sier Larsen.

TRIST. – Vi synes dette er veldig trist. For oss faste gjengangere som har deltatt år etter år, har dette vært årets høydepunkt, sier Simen Løvgren, leder av Shorthanded Norway og ivrig OneStar-deltager.

HÅP I 2012? – Jeg håper imidlertid at vi kan gjenopplive OneStar.  I midten av september vil vi legge kabalen for 2012. og jeg håper vi kan finne plass til dette arrangementet igjen, sier Lars-Erik Larsen.