U21 Laser-VM:

lazer World-championship 2011

Lars Myklebust Johansen på vei fram

En tredjeplass i et av gårsdagens løp viser potensiale fra unge Lars Myklebust Johansen. Hard vind og mye strøm preget dagen i går.

Publisert Sist oppdatert

"I DAG HADDE VI start kl 11.00 og måtte tidlig opp. Det er langt ut til banen. Vinden var ca 18 knop i starten  og økte ut over dagen til drøye 25 knop. Retningen var nordvest og vi hadde skift på +- 5 til 10 grader.  På standard-banen er det store strømforskjeller. Det er mye vann som skal ut og inn. Vi finner mer og mer ut av det, men det er vanskelig. Etter dagens restitusjonsøkt skal vi bruke kvelden på å analysere strømkart og dagens erfaringer fra banen."

"LARS STO FOR DET BESTE norske resultatet med en 3. plass i siste race. Det er vi veldig godt fornøyd med. Desverre ble det OCS i første race på ham. Lars ligger nå 20 totalt. Henrik Begby hadde 27 og 16 og ligger på 47, foreløbig inne i gullfinale.  Topp 20 er veldig bra for Henrik som er født i 94."

"ELLERS VAR DET litt så som så med de øvrige norske standard-seilerne. Mikkel Berger røyk kicken i 1. race og fikk godkjent 22 i siste race. Marius Næss hadde 31 og 33, mens Petter Mollerup hadde 37 og 35."

"PÅ RADIALBANEN er det mer lik strøm på hele banen. Hermann Thomasgaard hadde en litt tyngre dag i den harde vinden, men klarte 17 og 11 og ligger 31 totalt.  Det er  egentlig veldig bra - også med tanke på at VM i Radial ikke er et juniormesterskap."

http://www.srr-sailing.com/world-laser-radial-and-standard/