Topp-prestasjon i Aarhus:

Melges-EM: Toppen av pallen i løp 5

Melges-EM: Toppen av pallen i løp 5

På en lettvindsdag med sol, seilte de norske Melges-lagene relativt bra i dagens første løp - men i andre løp slo de til med første og fjerde plass!

Publisert Sist oppdatert

FØRSTEPLASSEN sto Storm Capital Sail Racing for. De valgte å seile ut på favorisert venstrekant, holdt fast i det, og hadde meget god fart. Seilasen ble vunnet med stor margin. Førsteplass med blant annet 50 proffe lag i kjølvannet er helt enkelt enormt!

BAGHDAD er samlet beste norske båt p.t. med 9. plass. De fikk en fjerde i dagens siste løp. Oslo Flaggfabrikk henger på relativt godt, men har ramlet til 14. plass. Mesterskapet står nå mellom Italia, Norge og Estland, samt en tjekkisk båt som også henger godt på.

DESVERRE fikk hverken Storm eller Rett Rundt Hjørnet gjort noe med ZFP, og de seilte dermed 4. seilas med 18 poeng ekstra. Mange er i samme situasjon, så mesterskapet er helt åpent, og vi vet at Race Officer Hank Stuart vil gjøre alt for at det blir 10 løp totalt før avslutning torsdag. Så de fleste lagene seiler med stryk allerede, og er dermed sårbare for nye feil.

Tirsdagen var preget av noen skift, men kanskje enda viktigere var det å finne trykkene - her var variasjonene store.

Følg alt på disse nettsidene:

http://www.melges24.com/blog

http://www.2011melges24europeans.dk/

Resultater:

http://www.2011melges24europeans.dk/~/media/79A50BB9BBA74604964EE01D64B5C5BA.ashx