Enten-eller: Enkeltseire - og plasseringer nederst i feltet

Opp og ned i UVM i Laser-Radial

Opp og ned i UVM i Laser-Radial

Ungdoms-VM, Laser Radial, La Rochelle: Tiril Bue kan ta sølv, og Henrik Begby og Herman Thomasgaard kan glede seg over strålende enkeltresultater.

Publisert Sist oppdatert

GULLET i dameklassen ser ut til å havne hos amerikanske Erika Reineke - hun har et solidt forsprang, og skal gjøre store feil for å misse seieren. Men sølv og bronse blir et tett oppgjør mellom britiske Hannah Tilley og norske Tiril Bue - men med en hel rekke andre seilere halsende få poeng bak.

I GUTTEKLASSEN er de norske sammenlagtplasseringene mer beskjedne - men ser man nøyere etter, viser det seg at både Henrik Begby og Herman Thomasgaard har seilt et virkelig fremragende mesterskap, med små men avgjørende feil.

BEGBY har blant annet en seier og en annenplass, mens Thomasgaard har hele tre seiere og en annenplass. Uten en blackflagg og en enkelt tur ned i baktroppen hadde Thomasgaard vært med i kampen om seieren! Begby har på samme måte en omskiftelig serie - men alt i alt viser det to seilere med poteniale, på vei fram!

DE AVGJØRENDE SEILASENE kan endre en hel del på det endelige resultat, og på søndag vet vi mer - da  seiles nemlig finaleløpene i årets ungdoms-VM.

Foreløpige resultater, herre

Foreløpige resultater, dame