Støtter kreftsaken

En nautisk – En krone i Hollænderseilasen

En nautisk – En krone i Hollænderseilasen

Hva har P4, Paperboys, Lance Armstrong og Wildcard Sailing Team til felles?

Publisert Sist oppdatert

– Jo, det svarer Wild Card Sailing Team i en pressemelding: Alle støtter aktivt opp om kreftsaken!

BLÅTT ARMBÅND. I samarbeid med Hollænderseilasen og Kreftforeningen gir Wildcard Sailing Team ett blått armbånd med teksten «En nautisk – En krone» til alle deltagerne i årets Hollænderseilas, som finner sted lørdag 27. august.

– Vi håper armbåndet blir en suksess og at vi ser mange som bruker armbåndet på lørdag, sier Wildcard Sailing Team i pressemeldingen, som forteller om prosjektet.

SOLVETT. Armbåndet kommer i en pose som er nummerert sammen med en informasjonsfolder for ”Solvett.no”. Solvett.no er Kreftforeningens satsing for å øke forståelsen for viktigheten av solbeskyttelse.I folderen finnes Kreftforeningens solvettregler.

– Alle som sender «seil 75» til 2380 kan registrere nummeret på armbåndsposen på Facebook og være med i trekningen av en godkjent Regatta redningsvest. Vinneren får vesten tilsendt mot fremvist kvittering for mottatt støtte, forteller pressemeldingen videre.

Meldingen koster kr 75 og inntekten går uavkortet til Kreftforeningen.

EN KRONE FOR NAUTISK MIL. Wildcard Sailing Team har også sendt en utfordring til hele Norges seilmiljø om å gi en krone for hver nautiske mil de seiler i år.

– For hver nautisk mil mannskapet om bord seiler, så gi en krone til Kreftforeningen, lyder utfordringen.

Registreres båten og antall nautiske seilt gjennom sesongen, er man også med i en egen trekning om godkjente redningsvester til hele eller deler av mannskapet. I tillegg får man ett støtteemblem fra Kreftforeningen på 30 x 30  cm som kan settes på båten. Registrering av båter og armbånd gjøres under fanen ”En nautisk - En krone”  på Wildcard Sailing Team Facebook side.

– Wildcard Sailing Team håper mange tar utfordringen og blir med på «En nautisk - en krone» denne sesongen. Tidsperioden er 01.06.11 til 31.10.11.

Det er med andre ord ennå tid til å kunne registrere seg og logge mil.