Søk i arkivet

ORCi NMArrangører i særklasse

GLADE I ORCI NM. Dette er tredje året som Tønsberg Seilforening arrangerer NM for ORCi. Dette er noe de ønsker å fortsette med og formann Bjørn Bergan forteller at de prøver å gjøre sitt beste både på regattabanen og på den sosiale siden. For dem har mesterskapet blitt et av deres høydepunkt hvert år.

FESTMIDDAG. Hvert NM i ORCi arrangeres det en festmiddag lørdag kveld. Deres kjøkkenpersonale er flinke til å servere god og mettende mat som holder til alle. Toppen av kransekaken denne gangen var muligens Pavlovaen som ble servert til dessert under seilermiddagen.

Bjørn Bergan holder tale under festmiddagen

I sin velkomsttale denne gangen fortalte Bjørn humoristisk om hvor tøft han synes det er at det kommer seilere helt fra Syden, rettere sagt Gøteborg, for å delta. Bjørn ønsket samtidig å oppfordre alle til å ta med ungdommene ut på storbåtsseiling. "Er det noe vi trenger i denne klassen er det rekruttering blant ungdommen" fortalte han.

125 ÅRS JUBILEUM. I 2013 feirer Tønsberg Seilforening 125 års jubileum, de er en av Norges eldste seilforeninger. For jubileumsåret planlegges det allerede flere jubileumsregattaer og de håper at NORC fremdeles vil legge regattaen til TS.

I SÆRKLASSE. Thomas Nilsson takket på vegne av NORC for maten, noe han syntes er enkelt å gjøre i Tønsberg Seilforening. Etter hans mening er de best på å legge opp til god mat og godt drikke. "Dere er i særklasse, gjennomfører både i vannet og på land" konstaterte han. Eivind Bøymo-Malm ved Elvstrøm Sails fikk æren av å utdele lørdagens Daily First premie. Det ble besluttet å utgi denne til Stein Ødegård i WASABI som deltok for første gang i ORCi NM. Den andre gikk til en båt som på lørdag hadde to linehonors (første båt over mål) og som jobber aktivt for rekruttering av ungdom til storbåtsklassen. Ikke overraskende gikk denne premien til VENTELO NORSTEAM.

FORNØYDE SEILERE. Det er ingen tvil om at Tønsberg Seilforening har laget et flott arrangement. Selv om de fleste jobber på frivillig basis og legger inn flere timer overtid for at alt skal bli perfekt, ønsker de likevel våte og slitne seilere velkomne med et varmt smil. Alle deltakere har ikke hatt annet enn positive ting å si og takke for. Og de gleder seg alle til neste års mesterskap.

Tønsberg Seilforening fremstår som en forening som tar sikte på å samle alle deltakende seilere også i etterkant av en regatta. Er det noe andre arrangører kan lære av så er det å sørge for at alle deltakerne kan samles i etterkant for å bli kjent, lære av hverandre og det som kanskje seilerne holder høyest, å treffes uformelt utenfor konkurransearenaen.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Morten Jensen.

Gå til toppen