North Sails Nesodden Høstcup 2011

Nesodden Seilforenings høstregatta starter imorgen

Nesodden Seilforenings høstregatta starter imorgen

North Sails Nesodden Høstcup er en årlig regatta som i år arrangeres for 49.gang. Det er fremdeles mulig å melde seg på, både for lag, tur- og shorthandedseilere.

Publisert Sist oppdatert

Fra lørdag 24.september til søndag 25.september blir det Høst- og regattafest i indre Oslofjord.

Henno Grenness fra Nesodden Seilforening forteller at de har over 50 påmeldte båter til det som kanskje er et av indre Oslofjords største regattaer med utgangspunkt fra Steilene.

De har fremdeles plass til flere deltakere og ønsker både flere lag, klassebåter, shorthandedseilere og turseilere til å delta.

TRENGER MINST 5 I HVER KLASSE. Til nå er det påmeldt kun to båter i 11:MOD og Express klassen. I 11:MOD klassen trenger både AIR FORCE ONE med Erlend Munkeby og ERIKSENKRAN med Finn Eriksen konkurranse. For Expressklassen finner vi til nå OJ med Karoline Kaaber og SPRØYT med Frode Gunnestad. Det må være minst 5 båter i hver av disse to klassene for at de skal telles som egne klasser.

SPENNENDE LYS-KLASSE. Hele 32 båter er påmeldt i LYS. Blant disse finner vi Andreas Wettre med BILBO, Stein Ødegård i WASABI, Colin Campbell i ca:HALVVEIS, Ole Aabel i WILDCARD og Christian von Trepka med AL CAPONE.  Det levner liten tvil om at det kan bli et spennende startfelt for LYS-klassen.

TELLENDE SHORTHANDED REGATTA. Også i shorthandedklassen ser det ut til å bli et spennende felt. Nummer 2 på shorthandedrankingen, Lars Petter Karlsen i NICOLINE deltar og vil garantert få hard konkurranse fra de 11 andre i klassen. Blant annet 6.plass på rankingen Per Ottar Skaaret i JOKERMAN og Elling Rishoff i GODEVENNER (15.plass på rankingen). North Sails Nesodden Høstcup er den siste tellende regattaen for shorthandedseilerne denne sesongen og gir et vekttall på 0,75 poeng.

PROGRAM. Steilene blir utgangspunkt for regattaen og seilerfesten. Første varselsignal begge dagene er klokken 10:55 og startlinjen vil ligge rett utenfor Steilene. Lørdag blir det arrangert en seilerfest i fabrikkbygningen på Steilene der deltakerne kan få i seg god mat og godt drikke. Lørdag blir det distanseseilas for LYS klassene, mens de på søndag skal seile baneseilas. Shorthanded- og turklassene vil også seile distanseseilas på søndag. Klassebåtene skal seile baneseilas begge dager.

 

For å se invitasjonen klikk her

For påmelding og seilingsbestemmelser klikk her

NB! Påmeldingsfristen går ut idag klokken 16:00.